Webáruház

Koax kábel a tökéletes hangélményért

koax kábelkoax kábel

A zene otthon csak úgy élvezhető, ha a készülékeink a legjobb minőségű hangot képesek biztosítani hozzá. Ha pedig néha úgy érezzük, hogy a hang nem a legjobb, akkor érdemes tudnunk, hogy nem mindig a készülékben van a hiba. A koax kábel lehet a kirakósnak azon apró darabja, ami végre képes garantálni a tökéletes hangélményt. Sokan rendelkeznek otthon ultramodern készülékekkel és hangfalakkal egyaránt. Mégis, mintha hiányozna valami. Sokszor éppen az audio kábel okozza a bajt, de a digitális kábel sem jelent kivételt.

Ez annak tudható be, hogy a digitális áramkörök meglehetősen érzékenyek a jeltovábbítási hibákra, frekvenciákra és zavarokra. A koax kábel viszont abban segít, hogy a jó jel hatékonyan tovább tudjon jutni, miközben a zavarokat kizárja vagy elhanyagolható szintre csökkenti. A koax kábellel a hangrendszer semmit sem veszít a korábbi hangkarakterének előnyeiből, mindössze a térhatás lesz pontosabb, nagyobb és hitelesebb. Hozza ki Ön is a legtöbbet a hangrendszeréből!

A HDMI kábel nagyszerű adottságait nem szabad kihagyni!

A tökéletes hang és kép átvitele igen sokáig foglalkoztatta a fejlesztőket. Szerencsére idővel sikerült megtalálni az utat, ami ehhez elvezet, mégpedig HDMI kábel formájában. Ez jelenleg a legnépszerűbb és legtöbbet használt csatlakozási forma az audió- és videótartalom átvitelére. Ezt a típusú kábelt manapság használják tabletek, okostelefonok, PC-k, TV-k, fényképezők és videókamerák, grafikus kártyák, Blu-Ray lejátszók, játékkonzolok, SAT-vevők és más, kiváló minőségű audio- és videojelek továbbításán alapuló eszközök csatlakoztatására.

Természetesen a HDMI kábel terén is van választék. A kacsa-audio.hu webáruház kínálatában lévő KáCsa KCE-HH és KáCsa KCS-HH HDMI típusok is rendelkeznek high speed tanúsítvánnyal és 4K/UHD képmegjelenítéssel. Amennyiben a webshop HDMI kábel felhozatalában a vásárló nem találja meg a megfelelőt, akkor itt lehetősége van egyedi hosszúságú termék rendelésére is. A bolt saját kábelei megvásárolhatóak folyóméterre, tetszőleges hosszban.