Vásárlás

Kleen Flo, a jól bevált márka

Kleen FloKleen Flo

Gépkocsihoz van szükség megfelelő karbantartási készítményekre és ár/érték arányban kedvező megoldást keresel? Ebben a tekintetben élen járnak a Kleen Flo termékek. A kanadai cég 3 vállalkozás sikeres együttműködését fogja át.

Annak idején már első termékükkel, ami egy folyékony gázolaj-kondicionáló volt, elnyerték a fogyasztók bizalmát, a cég pedig azóta is igyekszik fejleszteni és bővíteni a termékkínálatot, az igényeknek megfelelően. Akár motorolajra, akár valamilyen adalékra van szükséged vagy üzemanyagrendszer-tisztítóra, a Kleen Flo gyártmányokkal nem tudsz melléfogni.

Az biztos, hogy ezekkel az adalékanyagokkal nem érdemes spórolni. Sajnos a töltőállomásokon nem mindig kifogástalan az üzemanyag, ez pedig sokat árthat az autónak. A legkisebb kosz indítási problémákhoz, a fogyasztásnak a növekedéséhez vezet. A gázolaj másik nagy ellensége a víz, ami szintén óhatatlanul belekerül az üzemanyagrendszerbe. A Kleen Flo adalékok abban segítenek, hogy ezek ne okozhassanak kárt a járművekben.