Webáruház

Klasszikus megoldások a magyar kandalló gyártóktól

grillsütő kertigrillsütő kerti

Gyakori szempont, amit sokan megfontolnak, mielőtt grillezőt vásárolnak, hogy ennek a beszerelése mennyire lesz nehéz. Bár a legtöbb ember úgy gondolja, hogy a grillsütő kerti körülmények között történő kialakítása nem lehet egyszerű feladat, ám a tapasztalt szakemberek szükséges támogatásával ezeket nagyon könnyű telepíteni.

Ehhez mindenképp sima, stabil és rögzített felületre van szükség, majd ragasztó cementtel kell folytatni az egyes darabok összeszerelését. A tűz fölé szerelt téglakupola 2 ember segítségét igényli, mivel ez kissé nehezebb, mint a többi alkatrész. A rács összeszerelése körülbelül 5 órát vesz igénybe a grillsütő kerti telepítésénél. Ennyi idő szükséges a felhasznált ragasztó cement megszáradásához. Van egy másik érv is, amit érdemes megfontolni. A szabadtéri tűzhely pihentető légkört teremt a barátokkal, ezen felül praktikus is. Nem számít, hogy mit főz itt, az íze teljesen más lesz, mivel az égő fán nagyon finom fogásokat lehet előállítani. Ez is egy jó ok a grillsütő kerti telepítése mellett.

Néhány évszázaddal ezelőtt, szinte minden otthonban fatüzelésű kályhák voltak. Melegítettek, vigaszt nyújtottak és egyedi érzést adtak. A magyar kandalló gyártók közösségének egyik legismertebb és legmegbízhatóbb tagja, a Ben-Kel Kft. 1983 óta foglalkozik ezeknek az örök klasszikus termékeknek a gyártásával. A kezdetek után a választék gyorsan bővült és ma a cég az ezen fűtőberendezések különféle kiegészítőinek egyik vezető márkájaként ismert a magyar kandalló gyártók között.

A termékek magas színvonalának további igazolására szolgál azoknak a skandináv országokban való népszerűségük, ahol ezek a kandallók roppant elterjedtek és a helyi vállalatok is nagy választékban készítik. Ennek ellenére a Ben-Kel Kft. ezekbe az országok is szállít és a vállalat exportjának jelentős részét teszik ki. Ezt elősegítik a versenyképes árak és a termékek széles választéka, ami lehetővé teszi a stílusos belső kialakítás során felmerülő problémák megoldását, ami egyike a fő okoknak, amiért a cég vezető szerepet tölt be a magyar kandalló gyártók között.