Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Kiváló vezérlőegység a fan coil termosztát - Csapnivaló
Vásárlás

Kiváló vezérlőegység a fan coil termosztát

fan coil termosztátFan coil termosztát

Otthonunk vagy munkahelyi környezetünkben a megfelelő klíma biztosítása alapvető elvárás. Télen mindenki a meleget igyekszik keresni, míg nyáron a hűvösebb helyiségek irányában húzódunk. Az optimális beállítás a modern műszereknek, mint a fan coil termosztát, már semmilyen kihívást sem rejt. Ez a rendszer voltaképpen egy olyan fűtő-hűtő egységhez kapcsolódik, ami egy sajátos elven működő konvektor.

A sűrűn bordázott felületen egy ventilátor áramoltatja keresztül a helyiség levegőjét és a beálltások függvényében növeli vagy csökkenti az értékeket. A fan coil termosztát feladata a kényelmes vezérlés. A készülék egyszerűen kezelhető a rajta található nyomógombok segítségével.

Jár mellé pontos használati útmutató, de intuitív módon ráérezhet bárki az alkalmazására. Egyedi felépítése remekül illeszkedik a modernkori ingatlanok képébe. A fan coil termosztát a szelepek és ventilátor felé ad ki egyértelmű parancsokat és ezeken keresztül éri el a várt hatást. Nem késő utólag sem beépíteni és átengedni a vezérlést.