Webáruház

Kiváló Honeywell termékek

honeywellhoneywell

Hatalmas problémát okoz, ha az otthonunkban nem szabályozható a fűtés, mert emiatt a havi számla összege is magas lehet. Azonban megszüntethető a gond egy Honeywell vezeték nélküli termosztát segítségével. Ezek a termékek nemcsak kényelmet nyújtanak, hanem általuk jelentős pénzösszegeket is megtakaríthatunk.

Az evohomeshop.hu weboldalról könnyen megrendelhető a leginkább megfelelő Honeywell okostermosztát, amire érdemes lecserélni a régit. Ha vezetékes a kapcsolat a kazán és a régi termosztát között, akkor a T6 modell jelenti a legjobb megoldást.

Viszont a rádiós modellnél a T6R típus ajánlott. Kiváló minőségű, digitális, vezeték nélküli rádiós termosztát például a készleten lévő Honeywell T87 modell. Az az Y87RF okostermosztát csomag részeként lesz belőle szerkezet a helyiség hőmérsékletének szabályozásához.

A Honeywell T87 termosztát hozzáadásával a csomag maximum 2 helyiség szabályozására tehető alkalmassá. Ezek a termékek igazán kedvező áron szerezhetőek be a webshopból, tekintse meg a felhozatalt!