Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Kisszobába való a kanapé állandó alvásra - Csapnivaló
Webáruház

Kisszobába való a kanapé állandó alvásra

kanapé állandó alvásrakanapé állandó alvásra

Sajnos, nem mindenkinek adatik meg az a luxus, hogy egy gyönyörű, tágas házban élhessen, mert a legtöbb ember kisebb lakással rendelkezik és nagyon meg kell gondolnia, hogy milyen bútorokkal rendezi be. Kisméretű lakásokba ajánlott a kanapé állandó alvásra, ami kis helyen elfér, ugyanakkor az éjszakai alvást is biztosítja.

A komfortbutor.hu webáruházban kapható nagyon elegáns és praktikus kanapé állandó alvásra, fekvőfelületének szélessége pedig szabadon választható 100 és 200 cm között, a hossza 215 cm. Kar nélkül is használható ez a kanapéágy, de ha a megrendelő karral szeretné, akkor nyolcféle közül választhat.

A kanapé rendelhető fix, nyitható és fiókos kivitelben egyaránt. Az a legjobb, ha el van látva egy tárolóval is, amibe az ágyneműt lehet tartani. Végtelen kényelmet biztosít ez a kanapé állandó alvásra, ráadásul helytakarékos, ezért érdemes mellette dönteni.

Azt is tudni, kell, hogy hatalmas szövetminta áll a vásárlók rendelkezésére, amiből kiválaszthatják azt, amelyik a leginkább tetszik nekik vagy illik az otthonukba. Még ha a lakástulajdonosok a hálószobában alszanak is, a kanapé állandó alvásra tökéletes a csemetéknek vagy a vendégeknek.

Kényelmes megoldás, amin napközben is nyugodtan pihenhetünk, tévézhetünk vagy olvashatunk. Délutáni szundikáláshoz szintén ideális a kanapé állandó alvásra, ilyenkor 10-20 perc alatt is kipihenhetjük magunkat. A webáruházban megvásárolható LMS kanapé állandó alvásra karok nélkül, ami 1,6 méter széles, 215 cm hosszúságú.

Érdekessége, hogy a külső mérete megegyezik a fekvőfelület szélességével. Áthidalós szekrények alá optimális ötlet ez a termék. Ilyen szekrényt általában kisméretű szobákban lehet látni. Nemcsak az interneten, hanem a hagyományos üzletben is megtekinthető ez a fekvőhely, sőt, ki is lehet próbálni!

Az üzlet Érden, a Bajcsy Zsilinszky út 121. szám alatt található. Ha kérdése volna a bútorokkal kapcsolatosan, akkor bátran tárcsázhatja a honlapon megtalálható telefonszámot, a kollégák készségesen segíteni fognak mindenben.