Vásárlás

Kézzel készített, igazgyöngy ékszerek

Igazgyöngy ékszerek
Igazgyöngy ékszerek

Nagyon elegáns, ha egy hölgy nyakában gyöngyök csillognak. Egyfajta méltóságot és szépséget kölcsönöznek a viselőjüknek, ezért nem csoda, hogy a nők imádják ezen típusú ékszereket. Az üzletekből megvásárolhat, igazgyöngy ékszerek különösen szépek, ezért hatalmas az irántuk tanúsított érdeklődés. A kifizetett árért cserébe remek minőséget kapnak a vásárlók. Nem mindegy, hogy édes vagy sósvízi változat mellett döntenek. Az előbbi néhány hónap alatt éri el a kívánt méretét, míg az utóbbi esetében akár 3-10 évet is várni kell.

A természetes körülmények között létrejött gyöngy gyönyörű, hiszen egy kagylóba került homokszem segítségével keletkezett. Az elkészülése után következik az igazgyöngy ékszerek megalkotása. A whiteandblack.hu weboldalon kizárólag kézzel készített formában vásárolhatók meg. Az áruház számára nagyon fontos a minőség, tehát a vevők nem fognak csalódni az innen rendelt termékekben. Többféle árnyalatban is megvásárolhatók. Még mindig a fehér színű igazgyöngy ékszerek a legnépszerűbbek, de sokan keresik a sötétebb változatokat is.

Például, a tahiti gyöngyök inkább szürkés-barnás árnyalatban pompáznak. Emellett, az üzletben kapható még arany ékszer is gyűrű, nyaklánc, karkötő, fülbevaló és bross formájában. Az ékszertervezők kiváló munkát végeztek, amit a vásárlók is biztosan látni fognak. Szinte bármilyen alakzatban szóba jöhet a megrendelés. Az ár több tényezőtől is függ. Számít a méret, a karátszám, illetve az is, hogy van-e rajta valamilyen drágakő. Bár az arany ékszer magában is szép, ennek ellenére rengetegen döntenek úgy, hogy rakatnak rá valamilyen díszítést.

Ez főleg az eljegyzési gyűrűk esetében szokás. Ha valakinek nem nyerte el a tetszését a kínálat, akkor akár egyedileg is terveztethet magának valami szépet. A szakemberek akár egy fénykép alapján is képesek alkotni. Az elkészítés rövid időn belül lehetséges. A látványtervnek köszönhetően hamar ki fog derülni, hogyan fog kinézni az arany ékszer. Ezt követően a vevők eldönthetik, hogy kívánnak-e élni a módosítás lehetőségével.