Webáruház

Két ideális férfi cipő nyárra

férfi cipőférfi cipő

A nyár a melegről szól és ezzel együtt a magas hőmérséklethez passzoló viseletről és öltözködési szokásokról. Milyen az ideális férfi cipő, ha kint tombol a hőség? Szerencsére bőven van miből válogatni és vannak olyan lábbelik, amelyek tökéletesen beválnak a júliusi vagy épp az augusztusi nagy melegben.

Nyilván a komfortérzet és a tartósság első helyen van. Hihetetlenül nagy népszerűségnek örvend az elegánsabb stílust kedvelők körében a loafer férfi cipő. A klasszikus elegancia, a formális viselet kedvelőinek tökéletes választás lehet ez. Nagyon kényelmes, roppant stílusos és tökéletesen passzol a mindennapi viselethez.

Nyilván ezt variálni is lehet a nagyon elegáns és az inkább a casual felé hajló stílus között. Egy jó minőségű loafer könnyebb a hagyományos, elegáns társainál, illetve az is hatalmas előny nyáron, hogy ezen férfi cipő sokkal jobban szellőzik. Tanácsos hozzá egy vékony, pamut zoknit viselni. Nagy sikernek örvend még a mokaszin.

Ha az úriember a munkahelyén vagy a környezetében megengedheti magának a lazaságot, akkor kétségtelen, hogy ez a fajta férfi cipő a befutó. Sokak szerint a lazább, de mégis elegáns, úgynevezett smart casual outfit szerves részét képezi ez. Számtalan típusban megvehető ez a SEPA webshopban.

Kényelemben első a gyógypapucs

A SEPA internetes boltban a különféle, nagyon komfortos papucsok is beszerezhetők. Azon hölgyeknek és úriembereknek javasolt a gyógypapucs beszerzése, akik álló munkát végeznek vagy rengeteget kell fel-alá járkálniuk és a testsúlyukat a munkaidő döntő többségében tartani kell. A nagy nyomás és terhelés sajnos negatív módon terheli a talpat a megfelelő lábbeli hiányában.

Ekkor csakis a speciálisan tervezett és elkészített gyógypapucs jöhet szóba, amelyik anatómiailag tökéletesen passzol a lábfej minden részéhez. A lábbeli csökkenti a talpra ható egyenletlen nyomást. A SEPA internetes áruházban megvehetők a Sherlock Soon, Rieker, Remonte, Tamaris, Marco Tozzi, Walk in the City márkájú gyógypapucs fajták egyaránt.