Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Kesztyűbábok az unalom elűzésére - Csapnivaló
Webáruház

Kesztyűbábok az unalom elűzésére

kesztyűbábokkesztyűbábok

Mit csináljon a szülő, amikor odakint hideg van, esik az eső és ki sem lehet bújni a lakásból a gyerekkel, aki közben nagyon unatkozik? Játszani kell a kicsivel, de mi lenne az, ami lefoglalja őt? Remek színházi darabot lehet előadni a kesztyűbábok különböző változatainak a használatával.

Persze ezeket előbb be kell szerezni, ami megtehető a babuart.eu internetes üzlet jóvoltából. Itt aranyos kesztyűbábok találhatóak a gazdag kínálatban, úgyhogy éppen azt veheti meg, amelyik a gyermeke kedvenc meséjéből ismert figurát ábrázolja.

Például a kiskutyákat a legtöbb gyerek imádja és egy ilyen bábbal csodás meséket adhat elő, amit csak a beindult fantáziája megenged. Játszhatnak együtt is, mert így még jobb lesz a móka, a gyerekek ugyanis akkor érzik teljesen elemükben magukat, ha a szüleikkel együtt mókázhatnak. Ilyenkor zeng a ház a boldog kacagástól, és mindenki elfelejtik a kinti hideget, esőt.

De a webáruház kesztyűbábok felhozatalában megtalálható még a Három pillangó, Kisegerek a sajtban, Madárfészek, Baromfiudvar, Ravaszdiék, Katicák a virág szirmain, Macik a málnásban, Kacsák a tavon, Malackák, A bari család, Békák hada, Nyuszik a fűben, Sünik az avarban, Sárkányfiú, valamint Három cica kosárban.

Ezek között biztosan találni fog egy-két olyat, aminek nem fog tudni ellenállni a csöppség, a segítségével pedig remekül szórakozhatnak majd. Nem drágák ezek a kesztyűbábok, a vásárlás nem terheli meg túlzottan a családi kasszát, olcsóbban csak akkor jön ki ezzel, ha saját maga készíti el. Vegye fel a kapcsolatot a webshop munkatársaival, ha kérdése volna! Rendelje meg a kesztyűbábok néhány fajtáját, gondolván a szomorkás napokra!