Webáruház

Kényelmesebb élet az Intelligens otthonban

intelligens otthon intelligens otthon 

Manapság már minden „okos“ körülöttünk, még a mosópor is intelligens. Ezt emeli egy új szintre az intelligens otthon a kifinomult rendszerének köszönhetően, amin keresztül az eszközök akadálymentesen kommunikálnak egymással és az így kapott adatok, értesítések megjelennek a telefonunk képernyőjén.

A berendezések vezérlése szintén gond nélkül megoldható az intelligens otthon vezeték nélküli rendszerének köszönhetően, amit az okostelefonunk segítségével kezelhetünk.

A kezelőfelület felhasználóbarát kialakításából kifolyólag, mindenki gond nélkül elvégezheti az igényei szerint a különféle beállításokat. Az intelligens otthon segítségével vezérelhetővé válik a kazán, illetve a fűtőtesteken elhelyezett motoros szelepek.

Helyiségenként beállíthatjuk a tetszőleges hőmérsékletet, ezért nem lesz többé gond a lakás optimális felfűtésével. Az intelligens otthon rendszerének köszönhetően, mindig az ideális klíma fogad minket, amikor hazatérünk a munkából, hiszen mindez az interneten keresztül bárhonnan vezérelhető.