Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Kényelmes mamusz munka után - Csapnivaló
Vásárlás

Kényelmes mamusz munka után

mamuszMamusz

Mindazoknak, akik azt gondolták, hogy a lábbelivel nem lehet szórakozni, még nem hallottak a prémes papucsról! Ez a lábbeli, más néven mamusz, arra való, hogy felébressze a kényelmes oldaladat, hiszen ezek a papucsok a komfortról és a melegről híresek. Ezek a lábbelik igen könnyűek a lábnak, így férfiak és nők is hordhatják ezeket.

Ha mindennap ugyanazt a darabot hordjuk, egy idő után unalmassá válik, ezért jó ötlet néha feldobni a dolgokat egy szuper mamusz viselésével. Ne félj, ez nem az a fajta lábbeli, amin nevetni fognak a járókelők, hiszen ezeket leginkább otthon szoktuk használni, a saját lakásunkban, otthoni kényelmünkben. Egyediek, de jó értelemben azok. Szerezz be egyet még ma és próbáld ki!

Ezeket a darabokat a házban hordhatod vagy magaddal viheted nyaralásra, hogy a szállodában is ezeket viseld. Egy hosszú munkanap végén, miután leveszed a magassarkút, ami nem engedi, hogy a lábad szabadon lélegezzen, egyszerűen vedd fel a mamuszt és azonnali megkönnyebbülést érzel majd a lábadban!