Szolgáltatások

Kemoterápiás paróka a teljes értékű életért

kemoterápiás parókakemoterápiás paróka

A drasztikus hajhullás mindig nagyon fájdalmas és nehéz elfogadni az egészséggel kapcsolatos problémák külső megnyilvánulásait. A kemoterápiás paróka kifejezetten azoknak lett tervezve, akik teljes vagy jelentős hajhullást tapasztalnak.

De függetlenül attól, hogy a hajvesztés a kemoterápia következményeivel, gyógyszeres kezeléssel, alopeciával vagy más betegségekkel hozható összefüggésbe, az élet folytatódik. A betegnek továbbra is meg kell jelennie a társadalomban, kapcsolatba kell lépnie az emberekkel, munkába kell mennie és különböző helyekre kell ellátogatnia. Ebben az esetben egy kemoterápiás paróka segíthet abban, hogy bárki ugyanúgy érezze magát, mint a hajhullás előtt.

Mivel a női hajat ősidők óta a belső erő és a női vonzerő szimbólumának tekintették, ezek a póthajak lehetővé teszik, hogy a hölgyek megőrizzék a megszokott megjelenésüket, valamint elkerüljék a felesleges és kellemetlen pillantásokat. A személyre szabott kemoterápiás paróka garantálja, hogy minden nő újra magabiztosnak és gyönyörűnek érezze magát.