Webáruház

Karika fülbevaló aranyból, ezüstből, acélból

karika fülbevalókarika fülbevaló

Mint minden kiegészítő, úgy a fülbevalók terén is vannak favoritok. A karika fülbevaló ennek az ékszernek az állócsillaga. Mondhatnánk, hogy rendszerint felbukkan, de tulajdonképpen soha nem megy ki a divatból. Az egészen apró, köves daraboktól kezdve, a hatalmas, vékony változatokig, rengeteg fajtája megtalálható.

A gyermekeknek természetesen a kisebb méretűek a megfelelőek, a felnőttek azonban nyugodtan viselhetnek nagyobbakat is. Ez utóbbiak rendkívül vonzóvá varázsolják az arcot és a nyakat. Manapság újra divat a kicsit retró beütésű kereszttel ellátott karika fülbevaló, amit valamikor Madonna is viselt. Az ekszerem.hu webshopban ez a fajta is megtalálható, különösen jó árban, így sztárnak sem kell lennünk a viseléséhez. A webshop termékpalettája igen gazdag ezen a téren.

Kapható itt karika fülbevaló arany, ezüst, rozé színben, sőt, még a szivárvány árnyalataiban is. A 14 karátos arany mellett, rozsdamentes acélból, ezüstből készült vagy éppen rézzel bevont modellek is szép számban vannak.