Szolgáltatások

Kaia Gerber és új hódolója

Kaia GerberKaia Gerber

A bulvár olyan műfaj, amit nagyon sokan kedvelnek. A televízió és internet megjelenésével lehetőség adódott arra, hogy az emberek soraikból valódi sztárokat emelkedjenek ki. Hogy lesz valaki híresség? Úgy, hogy azt csinálnak belőle. Fogjunk meg egy embert, aki bizonyos szerepekben megmutatkozik, másszunk bele az életébe, szerepeltessük a sajtóban és máris mindenki róla beszél. Kaia Gerber esetében is ugyanez a helyzet áll fenn. A fiatal modell már a filmiparban is elkezdte megcsillogtatni a tudását, aminek hála nagyon sokan felfigyeltek rá.

Emberek ikonként tekintenek a kiválasztottjukra. Olyan ruhákat viselnek, úgy beszélnek, gesztikulálnak. De nem ezért került a célkeresztbe, hanem a szerelmi élete miatt. Egyre többen úgy vélik, hogy új románcba keveredett és senki sem szeretne lemaradni erről. Természetesen ez csak kezdetben ennyire nagy dolog, hiszen egy párkapcsolat az elején kavar csak igazán port, utána elcsitul az érdeklődés. Így lesz ez Kaia Gerber esetében, aki mellesleg Cindy Crawford lánya.

Kivel randizott Kaia Gerber?

A fiatal színésznő Kaia Gerber magánélete azért kezdte el érdekelni a nagyérdeműt, mert nem olyan régen még Jacob Elordi kedveseként volt számon tartva. Természetesen az idő múlása könnyedén kihozza az ellentéteket és amennyiben rájön egy pár, hogy együtt nem alkotnak megfelelő szövetséget, akkor a legjobb döntés a szétválás, mielőtt mindkettőjük sokat sérülne. Kaia Gerber és volt szerelme is valószínűleg így döntöttek. Természetesen a sztárok sem szeretnek sokáig egyedül lenni, főleg akkor, ha akad hódolójuk, aki nem közömbös a számukra.

Tehát csak idő kérdése volt, mikor bukkan fel egy újabb érdeklődő a neves modell körül. A dolgok jelenleg úgy állnak, hogy Austin Butlert gyakran látják Kaia körül. Kiderült, hogy szeretnek együtt programokra járni és így nagy valószínűséggel elkezdett valami kibontakozni. A colore.hu weboldal révén részletesebben elmerülhetünk a színészek magánéletében. Kövessük nyomon az eseményeket bátran, hiszen senki sem tudhatja, milyen szintre jut el végül a történet.