Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Jól jöhet az autószállítás - Csapnivaló
Szolgáltatások

Jól jöhet az autószállítás

Autószállítás
Autószállítás

Sajnos sokan megjárták már, hogy a kocsi nem indult el a bevásárlóközpont mélygarázsában, és a tulajdonosok hirtelen nem tudták, mihez kezdhetnének. Szerencsére, a rutinosabbak tudják, hogy csakis az autószállítás szolgáltatás jelenti a biztos kiutat, azt a megoldást, amivel pár órán belül már véget is ér a bizonytalanság, és a személygépkocsi a tulaj garázsában vagy épp a háza, lakása előtt lesz.

Sokan megkérdőjelezik, hogy a cégek segíteni tudnak ilyen esetben. A válasz ,természetesen, igen, mert az autószállítás megoldható, ugyanis ezen garázsoknál a cégek egy speciális, nagyon alacsony építésű gépjárművet alkalmaznak, ami a létesítmény belmagasságához igazodik, tehát az nyugodtan befér.

Ezzel az autószállítás biztonságosan megy végbe, és a kocsi karcolás nélkül és épen jut a felszínre. Persze, léteznek extrém esetek, amikor az utóbbi típus sem válik be. Ott a felszínre hozást egy különlegesen kialakított, igen erős 4×4 hajtásos terepjáró biztosítja. Ilyen felszereléssel az autószállítás gondmentesen alakul és végződik.