Webáruház

Jól bírja a huppanókat a KTM bicikli

ktm bicikliktm bicikli

Az osztrák precizitás könnyen tetten érhető a bicikli gyártás területén is. Ez az olyan neves márkák termékeinek esetében is megfigyelhető, mint a prémiumkategóriás KTM bicikli, ami maga a megbízhatóság.

Mindegy hogy cross, trekking, országúti vagy városi kerékpár az, amit keresünk éppen, garantáltan a legjobb modellek várnak ránk. Aki egy strapabíró mountain bike-ra vágyik, hogy a legváltozatosabb helyszínekre is eljusson vele, annak érdemes szemügyre vennie a KTM Chicagot. Ez a remek KTM bicikli felejthetetlen élmények köze gurít minket és magabiztosan tapasztalhatjuk ki vele a kissé izgalmasabb terepeket is. Újdonság, hogy nem Shimano fékek szerepelnek a kerékpáron, helyette a legprofibb tajvani fékgyártó, a Tektro HD T275 modellje biztosítja a kitűnő fékerőt.

A Remerx profi abroncsai hihetetlenül erősek, az agy és a küllők szintén, így garantáltan nem kell majd rendre centíroztatni a kereket egy-egy huppanó után. Ez a KTM bicikli biztosan azonnal a kedvence lesz, de egyéb igények esetén is bátran megbízhat a márka színvonalában.