Webáruház

Jó választás a gázzal működő kerti sütő?

kerti sütőkerti sütő
A kertben való sütögetés sokak kedvenc programja hétvégén, természetesen a jó idő beköszöntével. Egyesek szerint a kerti sütő nem is hiányozhat az udvarról. Hiszen ezzel készíthetők el azok a finomságok, amiknek egyszerűen nem lehet ellenállni. Jogosan merülhet fel a kérdés azokban, akik régóta szeretnének egy ilyet, hogy milyen berendezést érdemes választani.
Mivel a kerti sütő felhozatal igen bő, sokan valóban nem tudják, hogy melyik az a szerkezet, amire éveken keresztül hagyatkozhatnak. Rengetegen döntöttek a gázgrill mellett, ami megbízható, könnyen kezelhető és egy nagyobb csoport igényeit is kielégítő megoldást jelent. A gázzal működő kerti sütő fajtákból kaphatók nagyobb összejövetelekre is alkalmas modellek.

Rengetegen azonban idegenkednek az egésztől, azt hangoztatva, hogy nem épp biztonságos gázpalackot használni a szabadban, főleg nem nyáron, például az augusztusi nagy kánikulában. Egyrészt érthető is ez, hiszen a forróságban a gázpalack egy robbanásveszélyes eszköz.
Persze a modern kerti sütő egy olyan kialakítással rendelkezik, ami védett helyet nyújt a gázpalacknak. Egy másik negatívum, ami bizony sokakat eltántorít ettől, az nem más, mint a komolyabb, korszerűbb berendezések ára. De azt is fontos megemlíteni, hogy a gáz kerti sütő esetén elmarad a faszenes grill által nyújtott felejthetetlen ízélmény, a füstös aroma.

Nem okoz csalódást a nagy teljesítményű vízteres kandalló

Bármilyen fűtési berendezés esetén fontos a magas teljesítmény. A nagy teljesítményű vízteres kandalló pontosan azért sokak kedvence, mert nem okoz csalódást a legnagyobb hidegben sem. Egy olyan szerkezetről van szó, ami képes a ház központi fűtését teljesen kiszolgálni.
A nagy teljesítményű vízteres kandalló sikere a szerkezetének, felépítésének köszönhető: egy alsó tűztérből és egy rászerelt víztartályból épül ez fel. Sokan azonban egy víztérrel is kombinálják ezt, ami kisebb helyiségekben igazán jó választás. A nagy teljesítményű vízteres kandalló tartálya hosszlángcsöves kialakítású is lehet. A hazai Benkel áruházában sokféle változatban megtekinthető ez.