Szolgáltatások

Irodakonténer számos extrával

irodakonténerirodakonténer

Ideiglenes épületeket felhúzni téglából vagy betonból, esetleg más építőanyagból minden tekintetben pazarlásnak számít. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy az idő pénz és a hagyományos módon történő kivitelezés rengeteg időt emészt fel, nem beszélve a tervezés és az ügyintézés, folyamatáról. Az irodakonténer kialakításával kapcsolatban más a helyzet.

Egyfelől nem kell az engedélyekkel vacakolni, hiszen egy mobilis építményről beszélünk, aminek nincs szüksége 20 cm-nél mélyebben fekvő alapra, ezért bármikor áthelyezhető másik területre. Másfelől az összeszerelésük nem vesz sok időt igénybe. Az elnevezés kissé megtévesztő lehet, mert nemcsak irodák esetében alkalmazható az irodakonténer.

Tulajdonképpen bármivé átalakítható. Egy konténer-együttes összeállításával modern, energiatakarékos családi otthont is építhetünk. A burkolóanyagok és a különféle extrák igény szerint kiválaszthatóak. A tervezés minden részletében az ügyfél segítségére lesz a GST csapat. A közművesítés sem jelent problémát az irodakonténereknél.

Azzal viszont érdemes tisztában lenni az engedélyekkel kapcsolatban, hogyha állandó lakhelyként szeretnénk használni az irodakonténerből készült építményt, akkor ezt már be kell jelentenünk és előfordulhat, hogy szükség lesz építési engedélyre is. Energiahatékonyság tekintetében szintén remekül szerepel az irodakonténer, a modern burkolóanyagoknak és a nyílászáróknak köszönhetően. A poliuretán remek szigetelőanyagnak számít. A burkolat alatt egyszerűen elhelyezhetőek az elektromos és vízvezetékek, mivel nincs szükség vésésre. Az irodakonténernek ezáltal teljesen személyre szabható a beosztása.