Vásárlás

Igazán puha pamut törölköző

Pamut törölköző
Pamut törölköző

Nagy hangsúlyt kell fektetnünk a bőrünk ápolására. Ehhez nemcsak a kozmetikumok segítségére lesz szükségünk, hanem egy pamut törölköző is kelleni fog a testünk kényeztetéséhez. A Happy Derma oldalán gyerekjátéknak bizonyul a vásárlás, hiszen hatalmas kínálattal találkozhatunk.

Mi dönthetjük el, hogy zöld, sárga, piros, kék vagy fehér színű pamut törölköző kerüljön a kosarunkba. Többféle méret is a rendelkezésünkre áll. Például a 30 x 50 centiméteres változat nyugodtan odaadható a nálunk megszálló vendégeknek. A 70 x 140 centiméteres típus otthoni használatra is alkalmas.

A puha pamut törölköző jó színtartó képességgel rendelkezik, éppen ezért a gépben is ki tudjuk mosni maximum 60°C-on. A bőrbarát tulajdonságoknak köszönhetően biztosan nem kell irritációra számítanunk.

A nedvszívó képességre sem lehet panaszunk, hiszen a pamut törölköző azonnal felszívja a bőrünkön lévő vizet. A webshopban akár szett formájában is meg tudjuk rendelni a kiváló minőségű terméket. Fontos kiemelni, hogy ötezer forintos összeg felett ingyenes a kiszállítás.