Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Igazán divatos elem az elektromos kandalló - Csapnivaló
Vásárlás

Igazán divatos elem az elektromos kandalló

elektromos kandallóElektromos kandalló

A modern ingatlanok a környezettudatosság jegyében lettek megtervezve. Ezek az épületek a legtöbb esetben központi fűtéssel vannak ellátva és olyan szigeteléssel, ami minimálisra szorítja a költségeket. Ami a romantika jellegét illeti, erre a célra, valamint némi kiegészítő fűtésnek remekül megfelel az elektromos kandalló. A technika fejlődése már lehetővé tette, hogy a hagyományos, fával fűtött tűzhelyek kikerüljenek az egyenletből. Így már nincs szükség kémények utólagos beépítésére, ami jelentős munkával járna.

Az elektromos kandalló megadja azt a látványt, amire szükségünk van és amennyiben egy hűvösebb késő tavaszi estén vágynánk egy kevés melegre, azt is kiárasztja magából nagy megelégedettségünkre. A gyártók nem voltak restek és sokat adtak a látványra a Faber e-MatriX égőfej megalkotásával. Az egyedi LED fények és a felszálló hideg vizes pára jóvoltából, valódi látványélményben részesít bennünket az elektromos kandalló. Ami pedig valóban megtérülővé teszi a befektetést, hogy a költségeink nem fognak az egekbe szökni a megnövekedő villanyszámla miatt.

A takarékosság teljesen alap, de ugyanez igaz a gázkandallók esetében. Nemcsak kifejezetten vezetékes földgázról működtethetőek a rendszerek, de lehetőség adódik a palackok bekötésére is némelyik berendezésnél. Az egyedi megjelenés itt is nagyon fontos, tehát szinte teljesen utánozva lesz a hagyományos tűz látványa. A gázkandallók olykor megjelenhetnek a szabadban is. Nem kell többé dideregni a teraszon vagy az amúgy hűvös előszobában sem.

További előny, amit a készülékek nyújtanak az a Faber ITC (intelligens műszaki vezérlés). A jelenlegi korban szinte mindenki zsebében ott lapul az okostelefon, amiről a megfelelő applikáció segítségével, igény szerint lehet vezérelni a gázkandallók működését. Amennyiben szeretnénk valóban élettel és páratlan élményvilággal megtölteni az otthonunk valamelyik frekventált pontját, akkor erre most megvan a remek lehetőség. Nyissuk meg a faber.hu oldalt vagy látogassunk el a budapesti bemutatóterembe és válogassunk kedvünkre a kandallók között!