Szolgáltatások

Hővisszanyerős szellőztető a rendszeres felfrissülésért

Hővisszanyerős szellőztető
Hővisszanyerős szellőztető

Oxigén nélkül nem volna élet a Földön. Az emberi szervezet egészsége nagymértékben függ attól, hogy mennyi friss levegőhöz jut rendszeresen. A zárt terekben ezért érdemes odafigyelni az állandó légfrissítésre. Ebben első osztályú szövetségesünk a hővisszanyerős szellőztető, ami az energiaveszteség minimalizálása mellett dolgozik.

A nyári időszakban nem jelent gondot az ablakok rendszeres nyitva tartása. Bár ez is jelent magában némi kockázatot, mivel kintről, könnyedén jöhetnek be káros anyagok, nem beszélve a párás levegőben lévő baktériumokról és gombákról. A hővisszanyerős szellőztető azonban ezeket kint tartja és csak a friss ózondús részt engedi be, ami frissítően hat mindenkire.

Zárt nyílászárók mellett is kellő hatást fejt ki, ezért kimondottan előnyös a zajos utcákon. A felszerelése nem túl bonyolult, de minden esetben kérjük ki a szakember segítségét. A hővisszanyerős szellőztető hosszú távú befektetés, ami nemcsak egyszerűen megtérül, hanem megtakarítást is eredményez, nem beszélve az ideális légkör biztosításáról.

Print Friendly, PDF & Email