Vásárlás

Hová kerüljön a gázszivárgás érzékelő?

gázszivárgás érzékelőGázszivárgás érzékelő

Az otthonokban rengeteg olyan eszköz található, ami fölgázzal üzemel. Ilyen többek között a sütő, a főzőlap, a konvektor, illetve a vízmelegítő is. A gázszivárgás érzékelő jól jöhet minden ingatlanban. A termék falra szerelhető változata rendkívül megbízható. Úgy kell elhelyezni, hogy minél közelebb legyen az ellenőrizni kívánt eszközhöz. Körülbelül 1-3 méterre történjen a felszerelése a CO forrástól.

Ha a konyhában szeretné a terméket látni, akkor arra figyeljen, hogy ne a tűzhely vagy a mosogató fölött legyen! A gázszivárgás érzékelő ablak vagy ajtó közelébe se kerüljön telepítésre. Ezek a területek kissé huzatosak és megzavarhatják a készülék szenzorját. Minden eszköz élettartama a gyártó által meg van határozva. Ha lejárt az időszak, akkor célszerű a cserét mihamarabb megejteni.

A gázszivárgás érzékelő, ha jelzést ad, akkor azonnal cselekedjen! Ebben az esetben ajtót és ablakot kell nyitni, az összes fűtőberendezést pedig le kell kapcsolni. Célszerű az ingatlant is elhagyni, hiszen nem lehet tudni, hogy mennyi gáz szivárgott a légtérbe.