Webáruház

Honlap fordítás minden nyelvre

honlap fordításhonlap fordítás

Keresőmarketing szakértők véleménye szerint, amikor az emberek felkeresnek egy weboldalt, nagyobb a vásárlási hajlandóságuk, ha az anyanyelvükön olvashatják el az ott lévő leírásokat, információkat, mintha például angolul.

Ezért a tulajdonosoknak nagyon fontos a honlap fordítás, ami ugyanakkor maximális precizitást igényel. Tanácsos egy fordítóiroda munkatársaira bízni a munkát, ha magyarról bármilyen más nyelvre vagy azokról a mi anyanyelvünkre akar fordíttatni webes felületet.

A Bilingua szakemberei már több mint 10 éve vállalnak fordításokat a világ minden nyelvére, tehát az ázsiaiakra és afrikaiakra is. Persze a honlap fordítás a legtöbb esetben angolra, franciára, németre történik. Ezen szolgáltatás mellett, segítenek az ügyfeleiknek a keresőmarketing/SEO területén is.

Így a megrendelő weboldalát minél többen megtalálják majd, ezáltal rövid idő alatt megtérül a befektetése. Az sem jelent problémát a honlap fordítás kapcsán, ha magyarról több más nyelvre szeretné átültettetni a szöveget.