Vásárlás

Hidrofor tartály óriási választékban

hidrofor tartályHidrofor tartály

A korszerű házi vízművek rendelkeznek jó pár nélkülözhetetlen kiegészítővel. A szivattyúk fontos eleme a hidrofor tartály, ami lehet membrános vagy membrán nélküli. Érdemes tudni, hogy kettős szerepük van. Egyrészt csökkentik a szivattyú nyomóoldalán elhelyezkedő rendszerre gyakorolt nyomásütést, másrészt pedig átmeneti tároló szerepet töltenek be. A házi vízellátás során ez utóbbi igen hasznos.

A működési elve egészen egyszerű. Napjainkban általában gumimembrános hidrofor tartályokat alkalmaznak, amelyeknél a vizet és levegőt egy gumiréteg, gumizsák választja el egymástól hermetikusan. A szivattyushop.hu webáruházban ez az eszköz hatalmas választékban megtalálható, olyan márkák képviseletében, mint az Aquasystem, GWS, Varem vagy Leo.

A hidrofor tartály változatok különféle méretben és tulajdonságokkal felszerelve kaphatóak. Az Aquasystem VAV 150 hidrofor tartály például kiválóan használható hideg és meleg használati vízrendszerekben nyomástartó edényként. Mint minden termék a webshopban, ez is remek ár/érték arányban mozog.