Szolgáltatások

Helytakarékosan a TV fali konzollal!

TV fali konzol
TV fali konzol

Szűkös a hely a lakásban és szeretné minél jobban kihasználni a meglévő teret? Rendezze be otthonát helytakarékosan! Ebben segítségére lehet a TV fali konzol használata a szobában. Ezáltal az a hely, amit egy TV asztal vagy bármilyen más állvány elfoglalna, szabaddá válik, így nagyobb tér marad a mozgásra, vagy egyéb berendezési tárgynak.

Praktikus eszköz, hiszen sok helyre felszerelhető, mivel nagy szabad felület szokott lenni a falakon. Eldöntheti, hogy a szoba melyik pontján legyen, milyen magasságban, hogy jól láthatóvá váljon és kényelmesen lehessen élvezni a filmezést. Állítható a faltól való távolsága is, pár centiméter és majdnem fél méteres intervallumban.

TV fali konzol vásárláskor figyelembe kell vennie, hogy milyen típusú, méretű televízióval rendelkezik, majd ehhez illően kell választania. A csomag tartalmazza még a szereléshez szükséges csavarokat és tipliket is. A rendelés utáni néhány munkanapon belül, már kiszállításra is kerül a TV fali konzol. 3 éves garanciája biztosíték lehet Önnek is, hogy minőségi terméket választott!