Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Hazai fejlesztésű vízteres kandalló - Csapnivaló
Webáruház

Hazai fejlesztésű vízteres kandalló

vízteres kandallóvízteres kandalló

A kandallók kapcsán sok esetben ellenérvként hozzák fel a kényelmi szempontokat, hiszen a gázfűtés vagy a villanyfűtés csupán egy mozdulat, míg az első esetben fát kell vágni, megrakni a tüzet stb. Egy vízteres kandalló azonban olyan előnyökkel rendelkezik, amit érdemes mérlegre tennünk, illetve az előbbi gondolat kiegészítéseként elmondható, hogy a mai világban, ahol a legtöbbünk ülőmunkát végez, talán nem feltétlenül jelent rosszat az, ha picit megmozgatjuk a tagjainkat azért, hogy meleget teremtsünk az otthonunkban.

Visszatérve a vízteres kandalló előnyeihez, egyértelműen pozitív vonás, hogy a hő teljes mértékben hasznosulni képes az egész lakásban, mivel a központi fűtésre kötve, illetve egy fűtésrásegítőt bevonva a folyamatba, a rendszer a legtávolabb eső szobákba is eljuttatja a meleget. A Benkel fafűtéses vízteres kandalló jellemzően felső víztartály elhelyezéssel kerül kivitelezésre, így a tűzkamra nem hűl le az 50-60 fokos víz hatására. Ez pedig még inkább kedvez a hatékonyság szempontjából.

Magyar kandalló a legjobbak között

A Benkel jóvoltából, a tüzeléstechnikai berendezések innovatív és profi elemekkel felruházva kerülnek forgalomba. A magyar kandalló gyártó cég elsődleges céljai között szerepelt az indulásuk során, hogy felvegye a versenyt a hazánkban forgalmazott legkedveltebb küldöldi termékekkel. A mára kirívóan sikeresnek mondható sorozatgyártást sokrétű és elhivatott felkészülés előzte meg. Az első lépés volt ugyanis a prototípusok legmagasabb kritériumok szerint megvalósuló tesztelése.

Miután a mintapéldányok megfeleltek a szigorú szakmai előírásoknak, megkezdődhetett a magyar kandalló gyártás a cég üzemében. A cég szakemberei a profizmus lépcsőfokait bejárva, olyan fejlesztéseken dolgoztak és dolgoznak a mai napig is, amelyek révén a magyar kandalló a legideálisabb választásnak bizonyulhat bármelyik család otthonában. A teljesen egyedi gyártású tűzterek hatékonysága tovább növelhető a szintén saját tervezésű utóhőhasznosítók beépítésének közreműködésével.