Webáruház

Hatékony napelem rendszer kalkulátor a megrendelőinknek

napelem rendszer kalkulátornapelem rendszer kalkulátor

Amennyiben évek óta latolgatja, hogy napelemes rendszerre vált és elbúcsúzik az áramszolgáltatójától, akkor itt van az alkalom! Napjainkban már annyira felgyorsult és kifinomult lett ez a fajta technológia, hogy a napelem panelek segítségével teljesen önállóvá teheti az otthonát energiaellátás szempontjából.

Belegondolt már abba, milyen a megélhetés havonta érkező villany- és fűtésszámlák nélkül? A napelem rendszer kalkulátor utat mutat, segít átlátni, hogy milyen előnyökkel jár a rendszer kiépítése.

A napelem rendszer kalkulátor első kérdése a havi villanyszámlára vonatkozik, ez alapján elárulja mennyi panellel működő egységet kell vennie, évente mennyit spórol vele, hogy elektromos autó használatakor mennyi szén-dioxid kibocsátástól óvja meg a bolygót.

A napelem rendszer kalkulátor különféle adatokat dob ki, hiszen eldöntheti, hogy szigetüzemű vagy hálózatra visszatáplált villamos energiát akar. A panelekre eső árnyékolás is befolyásolhatja a termelést, vagy ha a tető nem déli fekvésű.

A napelem rendszer kalkulátor ezen adatok figyelembevételével tud végül precíz számításokat végezni. A számítás kitér a ház tetőzetének lejtésére is, de kérhet szabadon álló változatot is, ha a panelt tetőre nem építhet. Ha az utóbbi mellett dönt, választhat kocsi beálló, napkövető vagy földi tartószerkezet közül.

Minél precízebben válaszol és választ a lehetőségekből, annál konkrétabb árajánlatot fog adni a napelem rendszer kalkulátor is. A költségek a rendszer bevált és garanciával ellátott elemeit is tartalmazza, mint például a TrinaSolar polikristályos napelemeket, a Fronius invertert, valamint a K2 System tartószerkezetet.