Szolgáltatások

Használjuk ki a Neuzer elektromos kerékpár képességeit!

Neuzer elektromos kerékpárNeuzer elektromos kerékpár

Ahogy a hőmérő higanyszála kellemes tartományban emelkedik, úgy válik egyre vonzóbbá az ötlet, hogy minél több időt töltsünk a szabadban. Természetesen ezt nem kell gyalog megtennünk, hiszen bátran bringára ülhetünk. A hagyományos kivitelekkel szemben, a hosszabb távok megtételében a Neuzer elektromos kerékpár hatékony társunkká válik.

A trekking kivitelek kimondottan azért lettek kifejlesztve, hogy a túrázásokat élvezetesebbé tegyék. Az elektromos rásegítés megkímél bennünket a túlzott erőkifejtéstől, így könnyedén a táj szépségeire koncentrálhatunk haladás közben. A Neuzer elektromos kerékpár stílusjegyiben nagyon könnyedén felismerhető.

A hajlított vázgeometria, csomagtartó jelenléte, sár- és láncvédő alapfelszereltségnek számít. Erős és stabil fékrendszerrel büszkélkedik, így a gyors megállás sem jelent problémát menet közben. Amennyiben szeretünk rendszeresen több 10 kilométert tekerni, akkor a Neuzer elektromos kerékpár jóvoltából olyan élményekben lehet részünk, amilyenben eddig még nem sokszor. Itt az ideje a tapasztalatszerzésnek!