Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Gyorsan száradó decoupage ragasztó - Csapnivaló
Webáruház

Gyorsan száradó decoupage ragasztó

decoupage ragasztódecoupage ragasztó

Annak érdekében, hogy egy applikációt vagy képet úgy rögzítsünk valamilyen felületen, hogy annak színe és textúrája ne változzon, a korábbi évek művészei saját ragasztót készítettek tojásfehérjéből. A múlt században PVA-t használtak erre a célra.

Ma azonban időt takaríthatunk meg és tökéletes eredményt érhetünk el, ha speciális decoupage ragasztó segítségével dolgozunk. Ezt úgy tervezték, hogy a papírt biztonságosan rögzítse bármilyen felületre, a színét és formáját változatlanul hagyva. Ezen az anyagokon kívül, létezik dekupázshoz való ragasztólakk is, ami nemcsak rögzíti a munkát a felületen, hanem egyúttal matt vagy fényes hatást is ad neki, a választott lakktól függően. Speciális lakkok használatával akár csészékre vagy edényekre is illeszthetünk szalvétát.

A modern decoupage ragasztó tökéletes állagú, gyorsan szárad és megbízhatóan rögzíti a felragasztott motívumot. Ráadásul száradás után teljesen átlátszóvá válik, anélkül, hogy a ragasztott minta színe eltorzulna. A munka végtelenül könnyű és kellemes vele.