Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Gyógyító ásványok – az amazonit - Csapnivaló
Szolgáltatások

Gyógyító ásványok – az amazonit

gyógyító ásványokgyógyító ásványok

Minden betegségnek lelki okai vannak, ám minden betegséggel nem kell orvoshoz szaladni, aki majd egy jó hosszú listát ír arról, hogy milyen gyógyszereket szerezzünk be, és mi ezután azonnal rohanunk a legközelebbi gyógyszertárba annak beszerzése érdekében. Nos, mielőtt így tennénk, egyszer nézzük meg, hogy vajon mi okozhatja az adott betegség kialakulását, és azt próbáljuk gyógyszer nélkül megoldani, kezelni. Erre tökéletes lehetőséget nyújtanak a gyógyító ásványok.

A gyógyító ásványok közül az amazonit például a szülő nők köveként ismert, ám kevesen tudják, hogy a nyugalom köve is. Az amazonit hatással van a torok és szívcsakrákra. Mint ismeretes a torok csakra a kreativitással, az önfegyelemmel, önkifejezéssel és a kommunikációval áll kapcsolatban, így ha önkifejezési problémával küszködük, dadogunk, esetleg sokat fecsegünk az azt jelenti, hogy a torok csakra hibásan működik. A kiküszöbölés nem feltétlenül jelenti azt, h felkeresünk egy specialistát, hanem kipróbálhatjuk az amazonit ásványterápiát is.

A szívcsakra a hét csakra középső tagja, amely a mellkas középen helyezkedik el és az anyagi és szellemi világ közötti hidat jelenti. A legfőbb területe a szeretet, az elfogadás, az adás és az együttérzés. Amennyiben nem működési zavarok állnak fenn, azonnal megjelennek a szívproblémák, az autoimmun betegségek, magas vérnyomás, de még a rák is fellelhető. Ha nincsenek egészségügyi problémáink, akkor is használhatunk gyógyító ásványokat, mert a szervezetünk meg fogja köszönni nekünk a törődést, odafigyelést, gondoskodást.