Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Gyerekágy leesésgátlóval három nagyságban - Csapnivaló
Webáruház

Gyerekágy leesésgátlóval három nagyságban

gyerekágy leesésgátlóvalgyerekágy leesésgátlóval

A babaágy után olyan fekvőhelyet szükséges biztosítani a gyermeknek, ami nem pusztán a kényelmét, hanem a biztonságát is szolgálja. Pontosan ilyen alkalmatosság a gyerekágy leesésgátlóval ellátva, mert ennek a puha, óvó támlái nem engedik, hogy a kicsi alvás vagy játszás közben megüsse magát.

Nagyon kedvelt bútordarab ez a gyerkőcök szobájába, ráadásul a gyerekagybolt.hu webshopban egyszínű és vidám mintás huzattal egyaránt kapható. Így igazán barátságos hangulat alakítható ki a család szeme fényének kis birodalmában. Akár autós, akár hercegnős vagy kutyás modellt szeretnél, ebben az áruházban biztosan ott van a megfelelő gyerekágy leesésgátlóval. A legtöbb bútorzat 3 méretben kapható, 160×70, 170×80 és 170×90 cm kialakítással.

Van balos, jobbos és középső gyerekágy leesésgátlóval, tehát könnyen kiválasztható a szoba berendezésének megfelelő példány. A termékek mellett a leírásban minden további tulajdonsága szerepel. Nem kerül magas összegbe, már 60 000 Ft alatt is vehető gyerekágy leesésgátlóval.