Vásárlás

Gyakran hasznos a hőálló tömítés

hőálló tömítésHőálló tömítés

Egyre inkább ideje van annak, hogy tettre kész állapotba hozzuk a fűtési rendszereket. Ezeknek hihetetlenül sokféle változata létezik. A cserépkályhák még mindig nem mentek ki a divatból, a modern kandallók pedig még csak most kerülnek igazán középpontba. A legtöbben mégis kazánról oldják meg a lakások melegítését, központi rendszer formájában.

A hőálló tömítés gyakran hasznos kiegészítő, hiszen egyedi ellenálló képességének hála, gyakran vethető be a gyors probléma kezelésére. Amikor egy füstelvezető rendszert, kályhaajtó körüli részt kell alaposan szigetelni, akkor a hőálló tömítés hatékonyan bevethető. Természetesen az előkészítése nem maradhat el, mert a szennyezett, poros, zsíros felületeken a komponens nem fog jól megtapadni és gyorsan leválik.

Az akár + 1500 Celsius fokos hőmérsékletet is elviselő összetevők egyértelműen mutatják, hogy széleskörűen alkalmazhatóak. A hőálló tömítés repedések, fugák kitöltésére, nyílások elzárására is ideális. A festekarena.hu oldalon többféle típusból lehet válogatni, kedvező áron.