Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Gumicsizmák az esős napokra - Csapnivaló
Webáruház

Gumicsizmák az esős napokra

gumicsizmákgumicsizmák

Szülőként biztosan tisztában van azzal, hogy a gyermekeket az eső vagy a sár nem tartja vissza a játéktól. A gumicsizmák ekkor kerülnek képbe, ugyanis védik a lábakat a beázástól. Vásárláskor érdemes néhány alapvető dologra figyelni. Természetesen a méret mellett, lényeges a küllem is.

Ezeken kívül fontos, hogy olyan anyagot válasszon, ami vastag, mégis hajlékony. Magas és alacsony szárú variációk szép számmal vannak jelen az üzletekben. Hogy melyik lesz a jó döntés, attól függ, milyen környezetben lesz használva. A bokáig érő gumicsizmák tökéletesen alkalmasak a városba és kertbe való sétához. A magasabb, térdig érő szárral rendelkező lábbelikkel nem okoz gondot átgázolni egy kisebb patakon, így remek választásnak bizonyulhatnak túrázások és erdei kirándulások alkalmával.

Lehetőleg olyan modellek között keresgéljen, amelyeknek a felső száruk összehúzható szíjjal vagy fűzővel! Ezek a variációk felülről is védelmet nyújtanak a víz ellen. A minőségi gumicsizmák különböző vastagságú textil béléssel vannak ellátva.