Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Gree multi klíma maximális légáramlással - Csapnivaló
Webáruház

Gree multi klíma maximális légáramlással

gree multi klíma gree multi klíma

1991-ben a Gree elhatározta, hogy hűvösebb hellyé varázsolja a világot. Ennek érdekében, a légkondicionálás terén a világ egyik vezető cégévé vált és a Gree multi klíma az egyik legfejlettebb kereskedelmi és lakossági berendezés.

Míg a hagyományos berendezések esetén a leolvasztás meghatározott időtartamra (például óránként 10 percre) aktiválódik, a Gree multi klíma intelligens megoldása csak szükség esetén működik: hatékonyan, energiapazarlás nélkül végzi el a munkát. Nyomja meg a „Turbo” gombot a távirányítón, hogy maximalizálja a légáramlást és a kívánt hőmérsékletet a lehető legrövidebb időn belül! Alacsonyabb zajszintet biztosít, mint a tipikus hangszintek a csend érdekében.

A zsaluk függőlegesen vagy vízszintesen állíthatóak, hogy a légáramlást a helyiség bármelyik pontja felé irányítsa a szoba kényelmének maximalizálása érdekében. A hőmérsékletet a távirányítón érzékeli a Gree multi klíma, a beltéri egység helyett. Ennek megfelelően állíthatja be a légáramlást és a hőmérsékletet, a személyes kényelem és az energiamegtakarítás érdekében.