Szolgáltatások

Garanciát vállal a sírköves Budapesten

sírköves BudapestSírköves Budapest

A halál az élet nagy misztériumai közé tartozik. Nem lehet figyelmen kívül hagyni, sem megkerülni. Az egyetlen, amit tehetünk, hogy méltóképpen emlékezünk meg azokról, akik már nincsenek közöttünk. Ebben segít a sírköves Budapest térségében azoknak a családoknak, akik a fájdalmas búcsút követően tisztelegni szeretnének a hallottak előtt.

A szóban forgó professzionális gárda a 80-as évektől dolgozik a szakmában, így a mély szakértelemben és a precíz, minden részletre odafigyelő kivitelezésben megrendelőként biztosak lehetünk. A sírköves csapat által kínált szolgáltatás széles spektrumon mozog, így a szimpla és a dupla síremlékek mellett, módunkban áll urnákat, emléktáblákat vagy kriptákat is készíttetni.

A sírköves Budapest és Pest megye lakóinak 5 éves garanciát ad minden elkészült síremlékre, a megrendelt munkára pedig nem kér előleget. Abban az esetben, ha sajnálatos módon aktuális a téma, vegyük fel a kapcsolatot a Kő-Szórás Kft. egyik munkatársával telefonon vagy akár e-mail-en keresztül!