Webáruház

Funkcionalitás, egyszerűség és dizájn – ez a jóga tégla

jóga téglajóga tégla

Az első pár alkalommal nehezére esett néhány ászanát segítség nélkül elvégezni? Ez teljesen normális, különösen a gyakorlatok kezdetén, amikor még viszonylag kicsi a tartományunk. Annak érdekében, hogy ne erőltessük meg a testünket, érdemes egy speciális jóga tégla elnevezésű terméket beszerezni.

Ez nagyon fontos tartozék, ami különböző helyzetekben használható. A jóga tégla segít sok olyan álló póz végrehajtásában, amiben előre hajolunk, de még nem érünk le a padlóra. A magasabb támasznak köszönhetően biztonságosan tarthatjuk az ászanát.

A tapasztalt gyakorlóknak viszont a jóga tégla lehetővé teszi a mozgástartomány fokozatos elmélyítését, aminek köszönhetően bizonyos ászanák teljesen új előnyöket és érzéseket hozhatnak.

A flexity.hu kínálatát böngészve a vásárlók észrevehetik, hogy az egyes jóga tégla modellek nemcsak a megjelenésükben, hanem az anyagukban is különböznek egymástól. A webshopban természetes anyagokból készült, valamint tartós és könnyű szintetikus termékeket is kínálnak.