Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Folyamatos fejlődésben van a Resideo - Csapnivaló
Vásárlás

Folyamatos fejlődésben van a Resideo

ResideoResideo

A modern kor megköveteli az intelligens műszaki berendezések használatát, amikkel magas színvonalú kényelmet és biztonságot teremthet bárki az otthonában. Ezen fejlett egységek forgalmazásának, fejlesztésének pedig a Resideo az éllovasa. A jól ismert Honeywell anyacégből történő kiválás 2018-ban valósult meg.

A lakossági termékek forgalmazása innentől kezdve ezen új brand alatt fut, bár még mindig párhuzamosan a bejáratott névvel. A fejlődés hatalmas léptékben halad előre. A Resideo megállás nélkül terjeszkedik és mindent megtesz azért, hogy kiszolgálja az egyedi igényeket. Sajátos marketinggel rendelkezik, ami felhívja a figyelmet a technikai berendezések integrált használatára, amivel távolról is nyomon követhető az otthon biztonsága.

A temérdek termék, a számos alkalmazott, valamint a 4 milliárd dolláros alaptőke olyan potenciált vonultat fel, ami szinte megrendíthetetlenné teszi a Resideo jövőjét. Ahogy az igények növekednek és a költséghatékonyság egyre nagyobb fontossággal bír, úgy annál több lakásban kapnak teret a műszaki berendezések, amelyek a jobb életet biztosítják.