Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Ezért népszerűek az átfolyós vízmelegítők - Csapnivaló
Vásárlás

Ezért népszerűek az átfolyós vízmelegítők

átfolyós vízmelegítőkÁtfolyós vízmelegítők

A használati meleg víz biztosítása a hétköznapokban teljesen alapvető elvárás. Természetesen ez nem mindig automatikusan adott távszolgáltatás formájában, mert sok esetben minden háztartásnak magának kell gondoskodnia a kívánt hőmérsékletű folyadékról.

Erre a célra lettek kifejlesztve a gáz- és az elektromos bojlerek, valamint csak egy kivételi pontot ellátó átfolyós vízmelegítők. Ezek a modern berendezések nincsenek folyamatos üzemben, ezért tartályra sincs szükségük. Ilyen formában kevés helyet foglalnak és tényleg addig szolgáltatják a meleg vizet, ameddig arra éppen szükség van. Az átfolyós vízmelegítők rendkívül takarékos és stílusos megoldást jelentenek.

A mosdók, mosogatók fölé felszerelhetőek. Fokozatmentes hőmérséklet szabályozást tesznek lehetővé. A Hajdú márka kiváló minőségben kínálja a termékeit. Az ilyen formában felfűtött folyadék étkezési célokra, takarításra, tisztálkodásra ugyanúgy megfelel. Az átfolyós vízmelegítők felhelyezését mindig érdemes képzett szakemberekre bízni, mert csak ez tudja biztosítani a tartós és stabil működést.