Webáruház

Esztétikus megjelenést kölcsönző padlófestékek

padlófestékpadlófesték

A padlózat színének és textúrájának megváltoztatása elősegíti a szoba gyors átalakítását. Megbízható felületre törekedve, a padlófesték akril típusait nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az ilyen bevonat fő jellemzőjével, a kopásállósággal együtt számos más előny is társul.

Ez a gyors száradás, a kellemetlen szag hiánya, valamint a színpaletta változatossága. A természetes anyagokból (fa, beton, fém) készült modern padlózat a lakó- és kereskedelmi helyiségekben, raktárakban és melléképületekben is használható.

A padlófesték megvédi ezeket az idő vasfogától, elfedi a felület hibáit és apró deformációit. Ezen kívül víz- és portaszító gátként szolgál, kedvezőtlen körülményeket teremtve a penész kialakulásához. Az akril vegyületek kellően nagy szilárdsága kizárja a bevonatok gyors kopását.

Ezeket nem jellemzi a túl magas fény sem. Még a hosszú távú intenzív használat, a magassarkú cipő gyakori hatásainak való kitettség, az utcai szennyeződések, valamint a homok és por koptató részecskéi sem rontják a padlófesték esztétikáját.