Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Éltet menthet a Honeywell szénmonoxid érzékelő - Csapnivaló
Vásárlás

Éltet menthet a Honeywell szénmonoxid érzékelő

Honeywell szénmonoxid érzékelőHoneywell szénmonoxid érzékelő

Gyakran előfordul, hogy még csak nem is realizáljuk igazán, milyen veszélyek leselkednek ránk. Némelyik ezek közül teljesen alattomos módon támad, minden jel nélkül. Ennek megelőzésére szolgál a Honeywell szénmonoxid érzékelő, ami egyértelmű jelzést ad, amikor a helyiségekben megugrik a CO koncentráció. A csendes gyilkosnak is nevezett gáz könnyebb a levegőnél, ezért gyorsan bejut a szervezetbe és ott hozzákötődik a vörös vértestekhez, megakadályozva ezzel az oxigén felvételt.

Általában a fűtési szezonban kell számítani a jelenlétére. A Honeywell szénmonoxid érzékelő X-Series családja a riasztás mellett képes az adatok tárolására, így nyomon követhető a napi koncentráció alakulása. A rendszeres szellőztetés megoldást jelenthet, de csak akkor, ha tudjuk, hogy mikor érdemes ablakot nyitnunk.

A CO kis koncentrációban is kellemetlen tüneteteket vált ki, amelyek szezonálisan jelentkezhetnek. Ha a téli időszakban gyakoribb a fejfájás, szédülés nagy eséllyel a rosszul működő fűtőberendezések vannak a háttérben, de a Honeywell szénmonoxid érzékelő egyértelműen elárulja, ha valóban bennük keresendő a hiba.