Szolgáltatások

Egyedi szolgáltatásokat nyújt a Kvazar Marketplace

Kvazar MarketplaceKvazar Marketplace

A gyorsaság és egyszerűség rendkívül fontosak a mai világban. A modern informatikai rendszerek esetében is van mindig hová fejlődni, így az újítások igénybevétele jelentős költséghatékonyságot nyújthat. Itt van a Kvazar Marketplace, ami olyan önkiszolgáló platformot nyújt, amivel a megrendelések teljesítése pillanatok alatt elvégezhető.

A távmunkában dolgozó személyeknek, vagy éppen az irodai feladatokhoz nélkülözhetetlenek a különböző adat- és szövegszerkesztő programok, amelyek gondoskodnak a rendszerezés meglétéről, az átláthatóság biztosításáról. A Kvazar Marketplace az a hely, ahol ezeket minden ügyfélnek azonnal aktiválni lehet. De itt még nincs vége a sornak, hiszen mindezekkel el is kell számolni.

Ezt a feladatot egyszerűsíti le a felhasználás és fogyasztás alapú számlázás. A kvazar.cloud partnerei havonta csak 1 darab összesített számlával kell számoljanak. A Kvazar Marketplace remek lehetőségeket kínál, amiket megéri kiaknázni, hiszen mindenkinek érdeke, hogy az elvárások teljesítésre kerüljenek és ez lehetőleg kedvező áron történjen, a legnagyobb hatékonyság mellett.