Egészség

Echinacea cseppek remek effekttel

Echinacea cseppekEchinacea cseppek

Szervezetünk védekező rendszerének folyton résen kell lennie, pláne ilyen járványos időszakban, mint amit most élünk. Az Echinacea cseppek hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez. Az Echinacea purpurea, más néven bíbor kasvirág főként az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzését segíti elő, de a népi gyógyászatban régóta alkalmazzák nátha és herpesz ellen.

Optimális választás különböző fertőzések és gyulladások esetén, elsősorban a húgycsőgyulladás tüneteit enyhíti kiválóan. Ugyanakkor az Echinacea cseppek jótékony hatásai között meg kell említeni az immunrendszer erősítését, de jó gombafertőzés, sugárterápia, ízületi gyulladás esetében is.

Égések, vágások, pikkelysömör, valamint bármiféle herpesz ellen is hatásos ez a remek készítmény, amit könnyen megrendelhetünk a biosziget.hu webáruház jóvoltából. A termék 50 ml kiszerelésben vásárolható meg, méghozzá kifejezetten korrekt áron. Az Echinacea cseppek mindössze 2203 Ft ellenében kerülhetnek a birtokunkba.