Vásárlás

E motor vs. klasszikus motorok

e motorE motor

A tendencia azt mutatja, egyre több, alapvetően benzines gépjárműveket gyártó cég színesíti a palettáját az elektromos elven működő modellekkel. Tény, hogy az e motor, mint zöld műfaj, egyre nagyobb teret hódít meg világszerte és ennek mi szívből örülünk! Miért? Nos, a válasz egyszerű!

A szóban forgó korszerű, modern eszköz ugyanis páratlan környezetkímélő és természetvédő módszert kínál a rendszeres közlekedésre, emellett a fenntartása is jóval előnyösebb, mint a benzines modellekké. Az új technika persze részben megosztja a motoros közösséget. Vannak, akik lelkesen üdvözlik e zöld vívmányt, mások a békebeli motorozás végítéleteként tekintetnek rá.

Megdönthetetlen tény viszont, miszerint az e motor praktikusabb és fenntarthatóbb a hagyományos üzemanyaggal operáló társaiknál, viszont nem veszett ki belőlük a klasszikus motorozás kvintesszenciája sem. Jól gyorsulnak, ha kell, akkor hangosak, viszont a károsanyag-kibocsátásuk nem számottevő. Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy a beszerzési díj is megtérül.