Webáruház

Dobble játékok több variánsban

Dobble játékok

Napjainkban számtalan új és kreatív időtöltési lehetőség közül lehet választani, amibe a társasozás világa is szervesen hozzátartozik. A Dobble játékok kitűnő esti programnak bizonyulnak, hiszen interaktívak, figyelemfelkeltőek és mulatságosak. Dobozában könnyű és gyorsan megjegyezhető szabályzattal lehet találkozni, amiből a résztvevők ötféle játékvariációval ismerkedhetnek meg.

Ezek lényege, hogy minél rövidebb idő alatt kell megtalálni az egyforma szimbólumot tartalmazó kártyapárokat. Amint valakinek ez összejött és először sikerül kimondania a 2 lapon található azonos tárgy nevét, ő nyeri meg a kört. A Dobble játékok tulajdonképpen 55 darab kártyát foglalnak magukba, amelyeken 8 különböző dolog szerepel, mint például hóember, alma, lakat, hold, szív, ember, jégkocka, kutya stb.

Az érdekesség abban is rejlik, hogy mindegyik lapon másféle elhelyezkedésben, nagyságban és kombinációban vélhetőek fel a képek. A Dobble játékokat minimum 2, maximum 8 személy veheti igénybe. Fejleszti a gondolkodási és észlelési képességet, koncentrációt egyaránt.