Webáruház

Divatos Swarovski fülbevaló ékszersorozat

Swarovski fülbevaló
Swarovski fülbevaló
Swarovski fülbevaló

A legújabb ékszerdivat szerint a fülbevalók nem feltétlenül szükséges, hogy kirívóak legyenek, az ékszerészek és a tervezők előtérbe helyezték a diszkrét megmunkálású darabokat.

A Swarovski fülbevaló új sorozata is követi ezt az irányzatot, a kristályok diszkréten helyezkednek el a minimálisra szabott foglalatban. Az új sorozatban azt az elvet vallják, hogy egy Swarovski fülbevaló éke a kristály, nem a körülötte lévő arany, ezüst. Ezért gyakran előfordul, hogy az egész ékszer felületét belepik a kisebb-nagyobb kristályok.

Függetlenül a fülbevaló méretétől, arra törekedtek a kiépítésben, hogy a kristály színe, alakja határozza meg a Swarovski fülbevaló egyéniségét. Természetesen, gondoltak a kerek arcú hölgyekre is, akiknek jobban áll a lelógó cseppformájú fülbevaló. Számukra is megjelent a diszkrét változat, mely többnyire egy vékony lelógó függő formáját utánozza, ami egy megfelelő méretű kristályban végződik. A függőt aszimmetrikusan kristályokkal tűzdelték meg, melyeknek mérete fokozatosan növekszik a fültől lefelé.