Vásárlás

A Caterpillar mobiltelefon igen strapabíró

Caterpillar mobiltelefon
Caterpillar mobiltelefon

Ha extrém körülmények között dolgozik vagy sportol, akkor strapabíró készülékekre lesz szüksége. Sajnos, a legtöbb telefon nem bírja a terhelést és viszonylag hamar elromlik, ha túl sok por vagy víz éri. A Caterpillar mobiltelefon kivételt jelent, hiszen az IP68-as szabványának hála, nem kell attól tartani, hogy megsérül. Nem jelent gondot, ha leesik, megütődik vagy rázkódik.

Direkt úgy van kialakítva, hogy véletlenül se csússzon ki a kezéből. A tervezők nagyon odafigyeltek arra, hogy ergonomikus legyen a kialakítása. Nemcsak érintőképernyő van rajta, hanem gomb is. Eldöntheti, hogy az adott körülmények között melyiknek előnyösebb a használata. A Caterpillar mobiltelefon igen erős akkumulátorral rendelkezik, tehát nem kell attól tartania, hogy idő előtt lemerül.

Csak a legszükségesebb funkciók találhatóak meg rajta, éppen ezért nagyon könnyű a kezelése. Lehet vele hívást indítani és fogadni, SMS-t küldeni, internetezni, zenét hallgatni és videót nézni. Bizonyos mennyiségű adat is tárolható rajta. Android segítségével fut, ami gyors működést tesz lehetővé. Egyszerre akár két SIM-kártyát is bele lehet rakni. A premium-mobil.hu weboldalon S30-as, illetve S60-as Caterpillar mobiltelefon kapható.

Mindkettő nagyon keresettnek számít a piacon, az előnyös tulajdonságainak köszönhetően. Magyar nyelvi menü van benne, ami jelentősen megkönnyíti majd a kezelését. A csomagban benne vannak a gyári tartozékok, amelyeknek nagy hasznát veszi majd a mindennapokban. Kártyafüggetlen változatban vehető meg a Caterpillar mobiltelefon.

Print Friendly, PDF & Email