Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Casio óra, az urak álma - Csapnivaló
Webáruház

Casio óra, az urak álma

Casio óraCasio óra

Fontos különbséget tennünk a sportos jegyeket viselő karórák és a sportórák között, ugyanis, bár laikusként úgy tűnhet, a kettő között hatalmas a különbség.

Casio óra határozottan az előbbi kategóriába tartozik. A Casio óráról bátran kijelenthetjük, hogy a férfiakat célozza meg inkább az évről-évre piacra dobott kollekcióival. Persze ez nem jelenti azt automatikusan, hogy a hölgyek ne találnák meg a számításaikat, ha ennek szavaznak bizalmat.

Az viszont vitathatatlan, hogy a termékcsalád produktumai inkább a maszkulin, erős jegyeket viselik magukon és sokkal inkább sportos a kisugárzásuk, mint elegáns. Ezen tulajdonságuk pedig inkább az erősebbik nem képviselőinek a szemében számít értéknek.

A robosztus Casio óra a strapabíróság terén sem vall szégyent, arról nem is beszélve, hogy számos praktikus funkcióval bír. A Casio óra többek között számlap megvilágítással, ébresztőfunkcióval, dátum kijelzéssel és automatikus naptárral is megkönnyíti az életünket, amellett, hogy a pontos időt mutatja.