Szolgáltatások

Bútor szállítás biztonságos járművekkel

bútor szállításBútor szállítás

Ha Ön egy új lakás boldog tulajdonosává válik, akkor sok olyan műveletet kell végrehajtania, ami a tárgyak előkészítésével, majd az új lakásba történő közvetlen átvitelével kapcsolatos. A Dió Költöztetéssel a bútor szállítás teljes mértékben biztonságos és professzionális módon zajlik. A konyhaszekrényt, a kanapét, a könyvespolcot, a zongorát, mindenféle irodabútort és még sok minden mást, a szakembereink egyetlen karcolás vagy sérülés nélkül szerelnek szét, szállítanak a kijelölt helyre, majd raknak össze.

A bútor szállítás során használt tehergépjármű speciális szerkezetekkel van felszerelve, ami megakadályozza a berendezési tárgyak esetleges leesését és azok mechanikai sérüléseit. Minden törékeny tárgyat biztonságos módon csomagolunk be a károk elkerülése érdekében. Rendelkezünk a feladathoz szükséges összes eszközzel és csomagolóanyaggal. Biztos lehet benne, hogy a bútor szállítás velünk minimális gondot és idegeskedést jelent. A kollégáink készek válaszolni minden kérdésére ezzel kapcsolatban.

Hívjon minket bátran! Nézze meg mennyivel kényelmesebb és jövedelmezőbb a velünk való költözés! Kattintson a diokoltoztetes.hu honlapra és ismerkedjen meg a szolgáltatásainkkal és a tarifáinkkal! Nemcsak kedvező árakat kínálunk, hanem különböző teherbírású járművekből álló gépparkunk is van. Az ügyfeleink nagyra értékelik a nekik nyújtott szolgáltatásokat, ezért újra hozzánk fordulnak, ha megbízható, biztonságos, olcsó és gyors szállításra van szükségük.

A diokoltoztetes.hu weboldal mögött álló vállalkozás tapasztalt és képzett alkalmazottakkal rendelkezik. Ez az állítás nemcsak a járművezetőkre vonatkozik, akik sokat tudnak a magán- vagy a céges jellegű teherszállításról, hanem az ügyfélszolgálaton és más területeken dolgozó szakemberekre is, akik segítenek a munkálatok összehangolásában és az ügyfél által meghatározott feladatok gyors, kedvező feltételekkel történő elvégzésében. A szolgáltatásunkat megrendelheti telefonon vagy a diokoltoztetes.hu weboldalon található megrendelőlap kitöltésével, ahol megadhatja a szállítással kapcsolatos fontos részleteket.