Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Bútor felvásárlás kedvező feltételekkel - Csapnivaló
Szolgáltatások

Bútor felvásárlás kedvező feltételekkel

bútor felvásárlásBútor felvásárlás

Amikor a régi lakás felújításra kerül, akkor gyakran jelentenek problémát a régi szekrények, komódok, asztalok és székek, mert csak a helyet foglalják. Nem meglepő, ha ilyenkor ezek a holmik száműzésre kerülnek és gyakran évekig vagy még tovább a garázs mélyén, a padláson porosodnak. Mielőtt tüzelőnek lennének felaprítva vagy a legközelebbi lomtalanítás alkalmával kihelyezve a lakás elé, a bútor felvásárlás lehetőségét érdemes kihasználni.

Az európai piacon rendkívül keresettek a régi magyar, olasz, angol, gótikus, barokk, rokokó stílusú bútor. Előfordulhat, hogy ezek hiányosak vagy meg vannak sérülve, de a bútor felvásárlás esetében ez sem jelent problémát. A Lánchíd Galéria profi értékbecslői felmérik a darabokat és a lehető legmagasabb árat kínálják értük.

Mindenképpen csak jobban járhatunk, mintha tűzifát készítenénk belőlük. Amennyiben már nem tudjuk a céljuknak megfelelően használni ezeket a régi, de még jó állapotban lévő tárgyakat, akkor a bútor felvásárlás révén könnyedén túladhatunk rajtuk és még jól is járunk.