Webáruház

Bobcat gumi magas profilmélységgel

bobcat gumibobcat gumi

A munkagépeket nagy igénybevételnek vetik alá nap mint nap az útépítéseken, építkezési területeken, a mezőgazdaságban és a különféle ipari környezetben. A Bobcat gumi ezért elég hamar elkophat, ami jelentősen csökkenti a munkagép hatékonyságát.

Nem biztonságos egy olyan géppel dolgozni, aminek a kerekei nem tapadnak megfelelő mértékben a talajhoz. A Bobcat gumi speciális keverékből készül és több rétegből tevődik össze.

De ez csak az olyan minőségi változatok esetében van így, mint amelyek szerepelnek a tutigumi.hu kínálatában is. Többféle méretű és mintázatú Bobcat gumi közül lehet választani gazdaságos áron. Kimondottan jól bírja a durva terepet, kitűnő a defektállósága.

A megerősített oldalfallal rendelkező modelleket nem hasítják ki az éles kődarabok. A magas profilmélységnek köszönhetően, kiválóan kapaszkodik a laza talajon is. A csúszókormányzású rakodók még inkább koptatják a Bobcat gumikat, ezért ezeknél a modelleknél még fontosabb a kopásálló kialakítás. A tutigumi.hu webáruház termékei gazdaságos megoldást jelentenek.